Kontakt : +381665777077

Home » Video nadzor

Video nadzor

Kamere za video nadzor najzaslužnije su za pad stope kriminala u oblastima gde su instalirane. Bez obzira da li su nadzorne kamere instalirane na kući, poslovnom objektu ili drugoj površini, one odvraćaju počinioca od namere da izvrši krivično delo jer pružaju dokaze u slučaju da je šteta već pričinjena

Koliko su korisne kamere za video nadzor najbolje govori podatak da zakonski propisi odavno nameću obavezu instaliranja nadzornih kamera na javnim površinama, u javnim institucijama a od skoro i sva javna dešavanja i manifestacije moraju biti pokrivene kamerama za video nadzor.

Surveillance mega camera's concept with a sky background

Ukoliko ste zaista zabrinuti za bezbednost i želite da u svakom trenutku znate šta se zbiva u vašem domu ili poslovnom prostoru, kamere za video nadzor mogu umanjiti vašu zabrinutost. Ugradnjom nadzornih kamera dobijate mogućnost da uživo pratite sve što se dešava kod kuće ili na poslu a snimljeni video materijal možete kasnije i pregledavati.

Brojne su koristi koje možete imati od ugradnje kamera za video nadzor. Možete snimati bukvalno svaki ćošak svoje kuće ili radnje, možete videti ljude koji prilaze vašoj kući a možete čak i uhvatiti lopova na delu.

Pored navedenog, postavljanjem kamera za video nadzor dobijate:

sprečavanje nedozvoljene radnje ili materijalne štete

video dokaz krivičnog dela

zaštitu i nadzor nad decom

nadzor i kontrolu nad zaposlenima

uočavanje propusta u organizaciji i obavljanju posla

podršku alarmnom sistemu radi potpune bezbednosti

povećanje vrednosti imovine

bezbedan i dostojanstven život i rad bez stresa

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.